BLOG

Incidència de la diabetis tipus 1 al món

La publicació de la vuitena edició de l’Atlas de la Diabetis de la Federació Internacional de la Diabetis ha tornat a posar de manifest la gran diferència en la incidència de la diabetis tipus 1 entre els diferents països del món. La manca de sistemes i recursos sanitaris en molts països en vies de desenvolupament, … Continue reading “Incidència de la diabetis tipus 1 al món”

Traspassar la gestió de la diabetis als fills

En qualsevol àrea de la vida, a mesura que els nostres fills es fan grans els anem delegant responsabilitats, de manera que promovem la seva autonomia i la seva capacitat de prendre decisions. La diabetis tipus 1 (DM1) és una condició indissociable de la vida dels nostres fills i, per tant, també cal que vagin intervenint en la seva … Continue reading “Traspassar la gestió de la diabetis als fills”

Aprendre a pensar com un pàncrees

Gestionar correctament la diabetis tipus 1 obliga a pensar com un pàncrees. I ser un aprenent de pàncrees no és una tasca senzilla. En aquest article del Diari de la Sanitat s’exposa el valor de l’educació en la diabetis tipus 1. Llegiu-lo i descobriu què significa ser un aprenent de pàncrees. La rutina més visible que una persona … Continue reading “Aprendre a pensar com un pàncrees”